| Stäng

27 november, 2015

Akzo Nobel i Stockvik väljer våra produkter

Vi har tecknat kontrakt med Akzo Nobel Stockvik för installation av SiteBase och konvertering av andra befintliga databaser. Etapp 1,som gäller Stockviks nedre fabrik, påbörjas omgående med avslut våren 2016. De SiteBase licenser som gäller för etapp 1 är SiteBase Klienter, SiteBaseProjekt, SiteBaseWiring, SiteBaseDocument samt SiteBaseWEB Option finns för den övre fabriken och ytterligare konverteringar och integrationer i två etapper. Vi är naturligtvis både stolta och glada över detta samt förtroendet Akzo Stockvik har på oss. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

7 maj, 2014

Leverans av SiteBase till Mondi Dynäs

Vi har tecknat ett kontrakt med Mondi Dynäs i Väja om installation av SiteBase samt modulerna Siteprojekt, SiteActivity, SiteSymbol och WEB. Projektet kommer att pågå under året och sträcker sig till början på nästa år. Stort tack till Mondi för för förtroendet och gott samarbete. Det gör oss både stolta och glada!

13 februari, 2014

Iggesund Paperboard använder SiteBase!

Vi har tecknat ett kontrakt med Iggesund Paperboard, en del av Holmen Group, med ett optionspris för licenser till Hallsta och Braviken. Ordern omfattar de flesta moduler i SiteBase produktportfölj och innebär ett stort engagemang under 2014. Vi är naturligtvis stolta och glada över detta och tackar Holmen för deras förtroende och ser fram emot fortsatt gott samarbete.  

31 augusti, 2012

Utbildning och installation Metso Paper Brasilien

Eurocon utbildar samt installerar SiteBase för Metso Paper, Curitiba Brasilien.  

29 juni, 2012

Eurocon ökar sin leverans av SiteBase till Boliden Mineral AB

Eurocons programvara SiteBase fortsätter att ta ytterligare marknadssegment inom gruvnäringen genom utökning av order till Boliden Mineral AB. Eurocon levererar SiteBase och SiteSymbol till Aitikgruvan samt kompletterar med funktioner för dokumentleverans till Bolidens befintliga dokumentsystem samt även för befintligt underhållssystem. Konfiguration och anpassning har påbörjats och avslutas under hösten 2012.

1 juni, 2012

Eurocon SiteBase AB expanderar

Eurocon Engineering överför sin integratörsverksamhet till Eurocon SiteBase AB. I samband med detta tillträder Mikael Lindqvist som VD företaget. För SiteBase kunder innebär detta inga större förändringar då det är samma trevliga personal som fortsätter att serva dem på bästa sätt via besök, telefon och mejl. För att göra allt lite enklare för kunderna så behåller all personal sina mejladresser och telefonnummer.

12 september, 2011

Eurocon har vunnit en ny order och levererar SiteBase till Boliden

Eurocons programvara SiteBase fortsätter att ta nya marknadsandelar genom en ny order till Boliden.

I Eurocons leverans ingår produkter i SiteBase produktprogram med i första hand inriktning för projekt men kommer också att integreras med några av Bolidens existerande underhålls-, produktions- och dokumentverktyg.

Vi är oerhört inspirerade och glada för det förtroende som Boliden gett oss för att effektivisera och säkra koncernens projekt- och anläggningsarbete.  Konfigurering och anpassning påbörjas omgående och installation, utbildningar och anpassningar sker under hösten.

 Vi tackar Boliden för deras förtroende och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

 För mer information:

Mikael Lindqvist
Eurocon Engineering AB
070-329 56 02
mikael.lindqvist@eurocon.se


23 juni, 2011

Eurocon har fått förtroendet från Metso Fiber Business line att leverera SiteBase

Eurocons mjukvaruprodukter fortsätter att ta nya marknadsandelar genom en ny och oerhört glädjande order till Metso Fiber Business line.

SiteBase installeras för Metsos kontor i Sundsvall, Karlstad, Björneborg (Finland), Atlanta (USA), New Delhi (Indien) och Curitiba (Brasilien).

Installationer, anpassningar och utbildningar kommer att påbörjas i augusti och avslutas under 2011.

Genom denna investering kommer Metso Fiber Business line ha möjlighet att bedriva gemensamma projekt från samtliga kontor.

För mer information:

Mikael Lindqvist
0660-29 56 02
mikael.lindqvist@eurocon.se

Peter Johansson
060-67 78 01
peter.johansson@eurocon.se


1 juni, 2010

SWECO Industry AB blir integratörer av SiteBase

SWECO Industry AB påbörjar ett utökat samarbete med SiteBase AB och blir integratörer av SiteBase produkter.

1 juni, 2010

SWECO Industry AB uppgraderar till SiteBase 5.1

SWECO Industry AB har beslutat att uppgradera till nya SiteBase 5.1.