Ny VD för Eurocon SiteBase AB

Anton Dahlqvist anställts som ny VD för Eurocon SiteBase AB från och med den första januari 2021.

Anton har en bakgrund som civilingenjör från KTH och kommer närmast från Eurocon Engineering AB där han varit delaktig i ett antal uppdrag, bland annat projekt Helios, SCAs utbyggnad av Östrands massafabrik.

Det känns väldigt inspirerande och hedrande att få förtroendet att efterträda Mikael som VD. Jag har alltid trivts inom koncernen och är glad över att få fortsätta utvecklas inom Eurocon. Tillsammans med medarbetare, styrelse och kunder kommer vi att arbeta för att fortsatt stärka och utveckla SiteBase position på marknaden som specialist på programvaror för projekt inom industri och anläggning, säger Anton Dahlqvist.

Förra VDn Mikael Lindkvist har under ett antal år varit VD för SiteBase AB och tidigare Info System. Han väljer nu att kliva av som VD och kommer fortsatt att arbeta inom bolaget med marknads- och projektfrågor tillsammans med Anton.

Vi har ett fantastiskt gäng i Eurocon SiteBase som jag har fått äran att vara ansvarig för men en förnyelse i vår ledning tror jag är något som vi alla kommer att uppskatta och berika vår framtid säger Mikael Lindqvist.

SiteBase kommer att fortsätta utvecklas med nya efterlängtade och spännande funktioner som ska hjälpa våra befintliga och nya kunder att driva sina projekt och anläggningar! Vi fortsätter även att stötta

Har ni funderingar eller vill veta mer är ni välkomna att kontakta oss på info@sitebase.se eller ta kontakt med våra medarbetare som ni hittar under sidan ”kontakt